0

Xhimi është një punonjës i bankës në Emiratet e Bashkuara, ai njihet me një vajzë në rrjetet sociale dhe martohet me të, së shpejti ai zbulon disa gjëra nga e kaluara e vajzës të cilat do i komplikojnë shumë gjërat.

0
Be the first to review “C U Soon(2020)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

Top 5 List

//whugesto.net/afu.php?zoneid=3011112