0
0

Tetë kandidatë për një punë shumë të lakmueshmë në një korporatë, mbyllen së bashku në një dhomë provimi, dhe i jepet një test final me vetëm një pyetje. Duket e thjeshtë, e në të njëjtën kohë e ngatërrueshme, dhe shpejt, tensionet fillojnë të shfaqen.

Be the first to review “EXAM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

Top 5 List

//zuphaims.com/afu.php?zoneid=3011112