0
0

Si çdo oficer i CIA, Evelyn Salt është betuar ti shërbejë vendit me besnikëri. Por një detektor e akuzon atë se është një spiune Ruse dhe besnikëria e saj vihet në dyshim. Salt arratiset dhe përpiqet të provojë pafajësinë e saj, por dyshimi përsëri mbetet: “Kush është Salt?”

Be the first to review “Salt (2010)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

Top 5 List

//zuphaims.com/afu.php?zoneid=3011112