0
0

Kur marshalli Tedi Daniels (DiCaprio) mbërrin në azilin e kriminelëve të çmendurve në Ishullin e Izoluar, ajo që fillon si një hetim rutine shumë shpejt merr një kthesë djallëzore. Ndërsa hetimi shpaloset dhe Tedi zbulon më shumë të vërteta tronditëse dhe tmerruese rreth ishullit, mëson se ka disa vende që s’të lënë kurrë të ikësh.

Be the first to review “Shutter Island (2010)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

Top 5 List

//zuphaims.com/afu.php?zoneid=3011112