Featured
Featured
Featured

Bay Yanlis – Ozgur është një pronar shumë i pasur i restoranteve dhe jeton jetën e tij të shkëlqyeshme, dhe nuk beson në dashuri, në anën tjetër Ezgi tani është e lodhur nga marrëdhëniet e gabuara dhe është i vendosur të ketë një marrëdhënie të duhur dhe të martohet. Duke parë që Ezgi nuk është e suksesshëm në marrëdhënie ka shumë rëndësi, Ozgur fillon ta mësojë atë për marrëdhëniet dhe i jep taktikat tek ajo për të marrë njeriun që i pëlqen…

Kjo është, Bay Yanlis (Zoteria i Gabuar).

Featured
<![CDATA[

The missions of the Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics Division.

]]>
, , 2013 - 2017, 2018 & 2019

Vikings

<![CDATA[

New Season 5 just flow in. Watch and Debate

]]>
Featured
<![CDATA[

In a world replete with greed, betrayal, sexual intrigue and rivalry, "Marco Polo" is based on the famed explorer's adventures in Kublai Khan's court in 13th century Mongolia

]]>

Showing all 7 results

//zuphaims.com/afu.php?zoneid=3011112