Featured
Featured
, 2020 - 2020

Seref Sozu (Fjala e Nderit)

Newest Episode: 12

Seref Sozu – Historia e një njeriu heroik, një ëndërr fëmijërie e mbartur nga e kaluara në të tashmen, e jetës së vështirë në gjeografitë e vështira, e atyre që shkatërruan veten dhe rrethinat e tyre duke mbrojtur rrënjët e tyre, të dashurisë për fëmijët, të dashurive të pamundura, të atyre që u shpëtuan nga pragu i vdekjes, i një “Përralle ishulli” dhe i të qenit i nderuar.

 

Featured
, 2020 - 2020

Cocukluk (Femijeria)

Newest Episode: 33

Cocukluk (Femijeria) – Zeynep e vogël tetë vjeçare, e cila është viktimë e dhunës në familje, dërgohet në Shtëpinë e Shpresave Ali Kaan, të menaxhuar nga Mahir Boztepe. Vajza e vogël që u nda nga nëna e saj për herë të parë pa ëndrra të pafajshme që nëna e saj të vinte dhe ta merrte atë brenda pak ditësh, megjithatë ajo nuk është ende e vetëdijshme se e vërteta është aq e dhimbshme sa zemra e saj e vogël do të copëtohet. Ai nuk e donte menaxherin e Shtëpisë së Shpresës dhe e urrente shokun e tij të dhomës Mavi që në momentin e parë. Në mënyrë që të kuptojë se Shtëpia e Shpresës, nga e cila ajo u përpoq të shpëtonte, është kujdestari i saj i vetëm i jetës së saj dhe se Mavi, me të cilën vazhdimisht grindej, është më fatale se vëllai, Zeynep e vogël duhet të përballet me mizorinë e botës reale.

Featured
, 2020 - 2020

Motrat (Kardeslari)

Newest Episode: 71

Motrat (Kardes Cocuklari) – Mënyrat e dy nënave, fantazitë dhe jeta e të cilave nuk janë krejt të njëjta me njëra-tjetrën bashkohen dhe shkaktojnë ngjarje befasuese pas vitesh.

Kjo, është Motrat (Kardes Cocuklari).

Featured
, , 2013-2014 - 2013-2014

Mes dy dashurish (Fatih Harbiye)

Newest Episode: 38

Seriali paraqet dy anët e Stambollit: Në Fatih, një lagje e varfër, Neriman Sölmaz ka ëndërr të bëhet një artiste e famshme. Ajo lë universitetin në vitin e tretë ndërsa shoku i saj i fëmijërisë Şinasi i cili është i dashuruar me të, shkon për të studiuar muzikë.

Showing all 5 results

//zuphaims.com/afu.php?zoneid=3011112