Featured
, , 2014 - 2014

Trumcaku (Çalıkuşu)

Newest Episode: 72

Seriali Trumcaku – Feride ka qenë jetime si një vajzë e re dhe është e detyruar të marrë pjesë në një shkollë konviktesh, ndërsa po viziton edhe tezen e saj gjatë pushimeve. Gjatë kësaj kohe ajo ka rënë në dashuri me kushëririn e saj simpatik të vjetër Kamran. Dashuria e tyre shpejt rritet për të qenë reciprok dhe kjo tregon shenjat e udhëtimit të tyre, ndërsa dashuria e tyre rritet dhe intensifikohet. Shfaqja televizive me shumë mirënjohje do t’ju çojë në këtë udhëtim të dashurisë, trimërisë dhe humorit.

Kjo, është Calikusu.

Featured
Featured
Featured
<![CDATA[

In a world replete with greed, betrayal, sexual intrigue and rivalry, "Marco Polo" is based on the famed explorer's adventures in Kublai Khan's court in 13th century Mongolia

]]>
Featured
, 2015 - 2016

Another Period

Newest Episode: S02E05
<![CDATA[

A mockumentary-style period piece comedy that follows members of the wealthy Bellacourt family and their servants in early 20th-century Newport, Rhode Island

]]>

Showing all 5 results

//stawhoph.com/afu.php?zoneid=3011112