Featured
Featured
Featured
Featured
Featured
, , 2020 - 2020

Vajzat e Diellit

Newest Episode: 42

Një mësuese dhe një nënë e tre vajzave adoleshente, Gyneshi bie dakord të lëvizë nga qyteti i saj Izmir në Stamboll për të qenë me një njeri të pasur misterioz që ka rënë në dashuri me të. Vajzat e Diellit ndjek dramën e pafundme të Gyneshit dhe vajzave të saj ata përballen me ngjarjet e jetës së tyre të transformuar rishtazi.

Featured
, , 2014 - 2014

Trumcaku (Çalıkuşu)

Newest Episode: 72

Seriali Trumcaku – Feride ka qenë jetime si një vajzë e re dhe është e detyruar të marrë pjesë në një shkollë konviktesh, ndërsa po viziton edhe tezen e saj gjatë pushimeve. Gjatë kësaj kohe ajo ka rënë në dashuri me kushëririn e saj simpatik të vjetër Kamran. Dashuria e tyre shpejt rritet për të qenë reciprok dhe kjo tregon shenjat e udhëtimit të tyre, ndërsa dashuria e tyre rritet dhe intensifikohet. Shfaqja televizive me shumë mirënjohje do t’ju çojë në këtë udhëtim të dashurisë, trimërisë dhe humorit.

Kjo, është Calikusu.

Featured
, 2020 - 2020

Alev Alev (Flaket e Fatit)

Newest Episode: 45

Alev Alev – Flakët që ndryshuan gjithë jetën që prekin, lulet që mbijnë nga hiri i një zjarri. Historia e gjetjes së vetes, vazhdimit të rrugës, kërkimit të drejtësisë dhe dashurisë së vërtetë.

Kjo është, Alev Alev (Flaket e Fatit).

Featured

Bay Yanlis – Ozgur është një pronar shumë i pasur i restoranteve dhe jeton jetën e tij të shkëlqyeshme, dhe nuk beson në dashuri, në anën tjetër Ezgi tani është e lodhur nga marrëdhëniet e gabuara dhe është i vendosur të ketë një marrëdhënie të duhur dhe të martohet. Duke parë që Ezgi nuk është e suksesshëm në marrëdhënie ka shumë rëndësi, Ozgur fillon ta mësojë atë për marrëdhëniet dhe i jep taktikat tek ajo për të marrë njeriun që i pëlqen…

Kjo është, Bay Yanlis (Zoteria i Gabuar).

Featured
, , 2013-2014 - 2013-2014

Mes dy dashurish (Fatih Harbiye)

Newest Episode: 38

Seriali paraqet dy anët e Stambollit: Në Fatih, një lagje e varfër, Neriman Sölmaz ka ëndërr të bëhet një artiste e famshme. Ajo lë universitetin në vitin e tretë ndërsa shoku i saj i fëmijërisë Şinasi i cili është i dashuruar me të, shkon për të studiuar muzikë.

Featured
<![CDATA[

A drama centered on the personal and professional lives of five surgical interns and their supervisors.

]]>
Featured
<![CDATA[

Will and Grace live together in an apartment in New York City. He's a gay lawyer, she's a straight interior designer. Their best friends are Jack, a gleeful but proud gay man, and Karen, a charismatic, filthy rich, amoral socialite

]]>
Featured
<![CDATA[

A woman who moves into an apartment across the hall from two brilliant but socially awkward physicists shows them how little they know about life outside of the laboratory.

]]>

Showing all 12 results

//usounoul.com/4/3011112