Alev Alev (Flaket e Fatit)

Alev Alev – Flakët që ndryshuan gjithë jetën që prekin, lulet që mbijnë nga hiri i një zjarri. Historia e gjetjes së vetes, vazhdimit të rrugës, kërkimit të drejtësisë dhe dashurisë së vërtetë.

Kjo është, Alev Alev (Flaket e Fatit).

Tags:
Be the first to review “Alev Alev (Flaket e Fatit)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

//stawhoph.com/afu.php?zoneid=3011112