Ariza

Ariza – Ali Riza është shofer taksie dhe po bën përgatitje për martesën e motrës së tij Nihan me mikun e tij të dashur. Nga ana tjetër, Halide Gurkan merr pjesë në ftesën madhështore të dhënë nga Fuat Ersoylu me rastin e ditëlindjes së babait të tij. Gjatë ftesës, djali i Fuat Burak i propozon Halides, por Halide nuk pranon. Në fund të diskutimit me Burak, Halide lë ftesën dhe hip në taksinë e alit, i cili ishte atje në atë kohë. Kur Burak, i cili ishte pas saj, përpiqet ta nxjerrë atë nga taksia, Ali ndërhyn dhe fillon një sherr. Burak ia merr Aliut shuplakën e parë të jetës së tij. Burak nuk e harron këtë dhe më pas bastis dasmën e motrës. Por gjërat dalin jashtë kontrollit.

Be the first to review “Ariza”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

//whugesto.net/afu.php?zoneid=3011112