Bay Yanlis (Zoteria i Gabuar)

Bay Yanlis – Ozgur është një pronar shumë i pasur i restoranteve dhe jeton jetën e tij të shkëlqyeshme, dhe nuk beson në dashuri, në anën tjetër Ezgi tani është e lodhur nga marrëdhëniet e gabuara dhe është i vendosur të ketë një marrëdhënie të duhur dhe të martohet. Duke parë që Ezgi nuk është e suksesshëm në marrëdhënie ka shumë rëndësi, Ozgur fillon ta mësojë atë për marrëdhëniet dhe i jep taktikat tek ajo për të marrë njeriun që i pëlqen…

Kjo është, Bay Yanlis (Zoteria i Gabuar).

Tags: ,
Be the first to review “Bay Yanlis (Zoteria i Gabuar)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

//luvaihoo.com/afu.php?zoneid=3011112