Cocukluk (Femijeria)

Cocukluk (Femijeria) – Zeynep e vogël tetë vjeçare, e cila është viktimë e dhunës në familje, dërgohet në Shtëpinë e Shpresave Ali Kaan, të menaxhuar nga Mahir Boztepe. Vajza e vogël që u nda nga nëna e saj për herë të parë pa ëndrra të pafajshme që nëna e saj të vinte dhe ta merrte atë brenda pak ditësh, megjithatë ajo nuk është ende e vetëdijshme se e vërteta është aq e dhimbshme sa zemra e saj e vogël do të copëtohet. Ai nuk e donte menaxherin e Shtëpisë së Shpresës dhe e urrente shokun e tij të dhomës Mavi që në momentin e parë. Në mënyrë që të kuptojë se Shtëpia e Shpresës, nga e cila ajo u përpoq të shpëtonte, është kujdestari i saj i vetëm i jetës së saj dhe se Mavi, me të cilën vazhdimisht grindej, është më fatale se vëllai, Zeynep e vogël duhet të përballet me mizorinë e botës reale.

Tags:
Be the first to review “Cocukluk (Femijeria)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

//zuphaims.com/afu.php?zoneid=3011112