Hekimoglu

Hekimoglu – Ates Hekimoglu është një mjek i suksesshëm në të 40-at e tij, ai po punon si Specialist i Sëmundjeve Infektive dhe Nefrologjisë në spitalin ku është përgjegjës shoku i tij Ipek, karakteristika më e njohur e Ates Hekimoglu është se ai kryen kërkime duke u përqëndruar në sëmundje pa vendosur marrëdhëniet një me një me pacientët, çdo rast i ri kompleks është provokues dhe emocionues, si një enigmë që pret që ai të zgjidhet.

Kjo, është Hekimoglu (Dr Hekimollu).

Be the first to review “Hekimoglu”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

//luvaihoo.com/afu.php?zoneid=3011112