Kadin

Kadin – Një nënë e dashur, Bahar, e cila lufton për të mbajtur një jetë me dy fëmijët e saj, duhet të merret me sfidat e jetës dhe të zbulojë të vërtetat e fshehura të së kaluarës.

Be the first to review “Kadin”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

//luvaihoo.com/afu.php?zoneid=3011112