Sadakatsiz (I pabese)

Sadakatsiz (I Pabese) – Asya është një mjeke e suksesshëm. Burri i saj Volkan është një grua e mrekullueshme dhe një baba i mrekullueshëm për djalin e tyre Ali. Familja bërthamore prej tre vetësh ka jetuar gjithmonë një jetë plot paqe dhe lumturi, është një marrëdhënie aq e pastër sa trëndafilat e bardhë. Martesat e tyre kanë qenë në sytë e Azisë për vite me rradhë. Derisa Asya pa flokët e gjatë bjondë në shallin e Volkanit…

Kjo është, Sadakatsiz (I Pabese).

Tags:
Be the first to review “Sadakatsiz (I pabese)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

//whugesto.net/afu.php?zoneid=3011112