Seref Sozu (Fjala e Nderit)

Seref Sozu – Historia e një njeriu heroik, një ëndërr fëmijërie e mbartur nga e kaluara në të tashmen, e jetës së vështirë në gjeografitë e vështira, e atyre që shkatërruan veten dhe rrethinat e tyre duke mbrojtur rrënjët e tyre, të dashurisë për fëmijët, të dashurive të pamundura, të atyre që u shpëtuan nga pragu i vdekjes, i një “Përralle ishulli” dhe i të qenit i nderuar.

 

Tags:
Be the first to review “Seref Sozu (Fjala e Nderit)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

//luvaihoo.com/afu.php?zoneid=3011112