Vajza e ambasadorit

Vajza e Ambasadorit – Sancar, djali i një kalorësi gariban, dashurohet nga Nare, vajza e një ambasadori që erdhi në Bodrum kur ishte fëmijë, këta dy fëmijë të kundërt e duan shumë njëri-tjetrin dhe luftojnë për dashurinë e tyre për vite me rradhë, në fund vajza shpëton nga djali, por nata Nare zhduket papritur, askush nuk do ta shohë atë përsëri.

Be the first to review “Vajza e ambasadorit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

//whugesto.net/afu.php?zoneid=3011112