Vajzat e Diellit

Një mësuese dhe një nënë e tre vajzave adoleshente, Gyneshi bie dakord të lëvizë nga qyteti i saj Izmir në Stamboll për të qenë me një njeri të pasur misterioz që ka rënë në dashuri me të. Vajzat e Diellit ndjek dramën e pafundme të Gyneshit dhe vajzave të saj ata përballen me ngjarjet e jetës së tyre të transformuar rishtazi.

Be the first to review “Vajzat e Diellit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

//stawhoph.com/afu.php?zoneid=3011112