iyi-gunde-kotu-gunde

Iyi Gunde Kotu Gunde – Nga njëra anë, Leyla, e cila duhej të organizonte dasmën e burrit që e braktisi në tryezën e dasmës, nga ana tjetër, është Sarp, i cili fsheh arsyen e largimit të saj nga të gjithë dhe Melisa, e cila ëndërron martesën në mesi in e të dyve, të cilët nuk janë në dijeni të gjithçkaje.

Kjo është, Iyi Gunde Kotu Gunde (Dita e Mire, Dita e Keqe).

Be the first to review “iyi-gunde-kotu-gunde”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

//luvaihoo.com/afu.php?zoneid=3011112