Zemheri (Stuhi Dashurie)

Firuze dhe Ayaz. Dy zemra të bukura, dy familje që mbajnë fëmijë sipër. Fati i bëri bashkë. Bindja e padrejtë e babait të saj në aksidentin e ashensorit që vrau trembëdhjetë njerëz shkaktoi Firuze. Duke mbajtur përgjegjësinë për të qenë burri i shtëpisë, Ayaz është përballur me Firuze, të cilën ai e flijoi për nënën e tij kur ishte gati të martohej me një tjetër.

Be the first to review “Zemheri (Stuhi Dashurie)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

There are no reviews yet.

//whugesto.net/afu.php?zoneid=3011112